cum petreci timp de calitate alaturi de puiul tau

Vacanta de Paste se apropie si nerabdatori sa iesim la aer si la soare – caci anul acesta, in saptamana mare, avem noroc de temperaturi bune si cer senin, cautam sa iesim cu cei mici in natura. Chiar daca am decis sa petrecem sarbatorile de Paste in Bucuresti, nu inseamna ca nu avem ocazia sa le petrecem in natura, caci dupa cum bine stim, Bucurestiului nu-i lipsesc zonele verzi si nici locuri de incarcatura spirituala si culturala. Daca ati ramas in pana de idei si ati vizitat deja Gradina zoologica, botanica, Muzeul Antipa, Oraselul Copiilor etc, va propunem si alte locuri potrivite pentru toti membrii familiei, ca doar vacanta de Paste ne-o petrecem uniti in familie: Citeste mai mult “Explorari urbane si rurale din zona Bucurestiului pentru vacanta de Paste”

Activitati-de-iarna-in-aer-liber

Activitati de iarna in aer liber – odata cu venirea iernii, mamicile au impresia ca nu mai pot petrece timpul in aer liber impreuna cu cei mici. Totusi, iarna are si ea farmecul ei si chiar daca este un sezon ”hibernal”, asta nu ne impiedica sa ne distram si sa mai luam din cand in cand cate o gura de aer proaspat. Chiar daca afara este frig, iar vantul bate uneori prea tare, sunt o multime de activitati potrivite atat pentru adulti, cat si pentru copii. Iata cele mai indragite activitati de iarna pentru petrecerea timpului liber care or sa va faca sa va super distrati impreuna cu cei dragi: Citeste mai mult “Activitati de iarna in aer liber”

Activitati-extra-scolare-incepand

Cum deseori un copil are nevoie si de activitati extrascolare, nu doar de mersul la scoala, parintii sunt pusi in fata unei intrebari: „La ce sa-mi dau copilul?”. Aceste activitati se aleg de multe ori in functie de programul liber, de apropierea de scoala si de preferintele celui mic. Iata cateva activitati prielnice scolarilor de peste sapte ani: Citeste mai mult “Activitati extrascolare incepand cu varsta de sapte ani”

Ce parcuri de distractii pentru copii sunt in Romania?

Cat vremea este inca frumoasa, o iesire de weekend se poate muta intr-un parc de distractii unde atat cei mici, cat si cei mari, se pot distra si simti bine. Desi majoritatea parcurilor de distractii nu sunt in centrele oraselor, ci in periferia lor sau chiar la o distanta mai mare, ele reprezinta un mijloc prin care iesi din banalitatea parcurilor superaglomerate si pentru care distractia costa mai putin decat o iesire la munte sau la mare. Iata care sunt cele mai populare parcuri de distractii: Citeste mai mult “Parcuri de distractii din Romania pentru copii”