Activitati de iarna in aer liber

Activitati-de-iarna-in-aer-liber

Activitati de iarna in aer liber: odata cu venirea iernii parintii au uneori impresia ca nu mai pot petrece atat de mult timp in aer liber, insa nimic nu este mai gresit! Chiar daca afara este frig, iar vantul bate uneori prea tare, sunt o multime de activitati potrivite atat adultilor, cat si copiilor. Iata cele mai indragite activitati de iarna in timp liber:

  1. Patinajul este un sport de iarna indragit de toata lumea. Daca observi ca cel mic are inclinatii spre aceasta activitate, poti sa investesti intr-o pereche de patine proprii care costa aproximativ 100 de lei care o sa asigure mai mult confort si igiena.
  2. Schiatul sau hocheiul reprezinta alte sporturi pe care un copil le poate practica pe timp de iarna. Totusi, echipamentul necesar este mai scump decat in cazul patinoarelor, iar locurile de practic sunt mai restranse.
  3. Targurile de Craciun sunt o activitate frumoasa, sezoniera si la care cel mic poate observa traditiile asociate cu traditiile de iarna. Acest tip de activitate reprezinta oportunitatea perfecta de a gusta preparete delicioase, de a cumpara cadouri celor dragi si de a petrece timp de calitate cu copilul tau.
  4. Daca afara tocmai a nins, asta inseamna ca este momentul perfect pentru un om de zapada, ingerasi in zapada proaspat asternuta sau pentru o bataie cu bulgari de zapada. Ai grija sa il imbraci bine pe copil si sa ii schimbi hainele cand transpira.
  5. Parcurile nu se inchid pe timp de iarna! Un fular mai gros, manusi in maini si un ceai fierbinte tin de cald chiar si in cele mai friguroase zile.
  6. O sedinta foto amatoare sau profesionista reprezinta o alta activitate de iarna petrecuta in aer liber. Aveti nevoie doar de o camera foto si de buna dispozitie pentru a face niste amintiri pe cinste. Puteti merge intr-un parc sau la un targ de Craciun pentru un fundal cat mai memorabil.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *