Cele mai frumoase filme cu copii pe care trebuie sa le vezi

Cele-mai-frumoase-filme-cu-copii-pe-care-trebuie-sa-le-vezi

Simti nevoia sa te relaxezi si sa vezi cele mai frumoase filme cu copii create vreodata? Venim in intampinarea ta cu sugestii despre cele mai frumoase filme cu copii pe care trebuie sa le vezi cand ai putin timp liber. Tu doar relaxeaza-te si lasa-te purtata in taramul acestor povesti:

  1. Vecini de cosmar

Aparuta in 2014, aceasta comedie ii are in prim-plan pe tinerii parinti ai unei bebeluse, care decid sa se mute in suburbii pentru a avea parte de liniste. Planurile lor sunt date peste cap cand descopera ca vecinii lor sunt o casa pentru studenti unde exista orice, dar nu liniste.

  1. O rapire cu bucluc

Comedia dramatica de aventuri din 1994 prezinta aventurile unui bebelus rapit de cativa barbati care nu fac fata nazbatiilor provocate de cel mic. In spiritul lui „home alone”, acest film te va fermeca complet.

  1. Ai tai, ai mei si ai nostri

Protagonistii acestui film au in total 18 copii – 8 ai lui, 10 ai ei. Rezultatul? Un film savuros de familie in care destinele mai multor oameni se intretaie. Despre firi diferite, chiar opuse, gelozii si planuri buclucase, animale de companie si farse, acest film te va face sa te bucuri de viata.

  1. Viata pentru sora mea

Daca preferi dramele in locul comediilor, atunci acest film despre tragedia a doua surori este potrivit pentru tine. Cand fata lor sufera de o forma grava de leucemie, parintii recurg la o metoda disperata de a o tine in viata: ii concep o sora, care sa se potriveasca genetic pentru a ii oferi organele cand va avea nevoie. Insa aceasta are de gand sa lupte pentru propria viata, chiar si cu pretul instrainarii de familie.

  1. Uciderea cerbului sacru

O drama psihologica profunda, bizara si cu un puternic impact emotional. Cand un chirurg face o greseala fatala intreaga lui familie va avea de suferit de pe urma neglijentei avute. Un film despre alegeri, despre copii si adolescenti si dragostea parintilor pusa in situatii extreme, totul sub inspiratia mitului grec al lui Artemis.

Your email address will not be published. Required fields are marked *