Concurs: Cand florile iti vorbesc

E greu sa ne imaginam astazi un eveniment fara flori. De fapt, de-a lungul istoriei, evenimentele importante din viata au fost marcate de aranjamente florale pe masura.

In Antichitate era renumit cultul pentru flori la popoarele Orientului, respectiv in China, India si Japonia. Se evidentiau flori precum azaleea, camelia, crinul, lotusul sau trandafirul. Nu putem uita, tot din aceasta perioada, de Gradinile suspendate ale Semiramidei din Babilon, una dintre cele sapte minuni ale lumii. In Europa, florile reprezentau o ofranda adusa zeilor, iar in Imperiul roman erau la mare pretuire. Modernitatea florilor, asa cum o intelegem astazi, isi are originile in Renastere, cand florile incep sa fie importate din diverse colturi ale lumii si folosite din ce in ce mai des pentru aranjamente de interior.

Florile spun o poveste atat despre evenimentul in sine, cat si despre cel care il organizeaza sau cel caruia ii sunt destinate. Un aranjament floral potrivit este o arta. Necesita timp, iscusinta si imbinare armonioasa.

Les fleures d’Amiela este un vis devenit realitate. Un stil de viață pastelat cu flori suave, modul Mihaelei Leonte de a se exprima artistic. Dupa doua cursuri absolvite la Paris la Catherine Muller, Amiela ofera astazi tuturor celor interesati aranjamente florale unice. Aranjamentele și buchetele Amielei poarta destine, împlinind astfel dorințele și trăsăturile destinatarului.

Super concurs pentru tine, mamico!

Spune-ne intr-un comentariu la acest articol ce eveniment important urmeaza in viata ta si poti castiga un buchet de flori/aranjament floral potrivit acestuia. Evenimentul trebuie sa aiba loc anul acesta, iar premiul ti-l vom oferi inainte de eveniment.

Desemnam castigatoarea prin tragere la sorti in data de 15.02.2019.

Cateva dintre creatiile Amielei:

Comentarii “Concurs: Cand florile iti vorbesc”

  1. Nunta mea va fi in septembrie. Dar mai important este sa iti spun ca imi place ce faci pentru ca este autentic si te reprezinta. Felicitari si, prin ceea ce faci, sa ai o evolutie umana frumoasa!

Your email address will not be published. Required fields are marked *