Destinatii child friendly din Europa

Destinatii child friendly din Europa: planurile pentru vacanta de vara sunt in toi, iar cautarea unor destinatii child friendly nu este deloc usoara. Daca pentru vara aceasta ati decis sa mergeti in Europa si nu in Romania, iata cateva destinatii potrivite copiilor de toate varstele:

  1. Insulele grecesti sunt apropiate de Romania, vei gasi acolo mancare care sigur va fi pe gustul piticului tau, mare calma, nisipuri fine si peisaje de vis. De asemenea, multitudinea de insule grecesti face alegerea si mai grea: Thassos este foarte aproape de Romania, drumul se face cu masina, Creta are peisaje superbe, Zakynthos este cea mai insorita insula, cu peisaje inverzite.
  1. Barcelona este o destinatie care ofera o multime de atractii turistice atat copiilor, cat si adultilor. Muzeul CosmoCaixa se mandreste a fi cel mai mare muzeu de stiinta din Europa. Aici poti gasi o reproducere dupa junla din Amazon de o mie de m2, un planetarium si alte expozitii temporare. Tot in Barcelona se afla si Muzeul Ciocolatei, un zoo, un acvariu cu mai bine de 11.000 de animale, dar si un muzeu cu tematica egipteana.
  1. Paris, orasul indragostitilor, este faimos si pentru imensul parc de distractii Disneyland, unde toata lumea se va distra pe cinste! Mai poti vizita un muzeu al stiintei, un zoo, cafenele cu pisici. Plimbarile cu barca pe Sena captiveaza pe oricine. Jardin des Tuileries este un parc cu un loc de joaca, carusel si trambulina.
  1. In Dublin se afla Phoenix Park, unul dintre cele mai mari parcuri din Europa. Cuprinde zoo-ul din Dublin, dar si alte locuri de joaca. Pentru o incursiune in istorie distractiva se recomanda Viking Splash Tours, tururi tematice care plimba turistii in punctele cheie din oras. Imaginosity este supranumit muzeul copiilor, fiind potrivit pentru cei pana in noua ani. Dublinia este un muzeu recreational care celebreaza perioada medievala, iar vikingii de acolo sigur vor fi pe placul copiilor!

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *