Sportul si copiii: o activitate atractiva si, in acelasi timp, benefica. Cu alte cuvinte, putem afirma ca imbina placutul cu utilul. Daca parintii privesc sportul ca o modalitate de dezvoltare armonioasa a copilului si de a il indeparta de calculator si televizor, copiii il vad ca pe o distractie, ca pe un joc. Citeste mai mult “Sportul si copiii”

Parcul Circului este situat in Sectorul 3 al capitalei, in zona Stefan cel Mare. Este denumit astfel datorita faptului ca este gazda Circului de Stat.

Parcul Circului, locul unui spectacol continuu

Parcul Circului este situat in Sectorul 3 al capitalei, in zona Stefan cel Mare. Este denumit astfel datorita faptului ca este gazda Circului de Stat din Bucuresti. Asa ca, o plimbare in Parcul Circului poate fi alaturata unui spectacol la circ. Vizitatorii se bucura de acest parc incepand cu anul 1961, cand a fost a menajat pe o suprafata de 26 ha. Citeste mai mult “Parcul Circului”

Parcul Izvor, o zona privilegiata, se afla pe malul drept al Dambovitei, in apropierea Palatului Parlamentului (Casa Poporului).

Parcul Izvor, o zona privilegiata

Pe malul drept al Dambovitei, in apropierea Palatului Parlamentului (Casa Poporului), se intinde, in forma organizat dreptunghiulara, Parcul Izvor. In anii 1980 in aceasta zona au fost demolate doua cartiere: Izvor si Uranus. Parcul va prelua numele unuia dintre aceste cartiere. Citeste mai mult “Parcul Izvor”