Parcuri de distractii din Romania pentru copii

Ce parcuri de distractii pentru copii sunt in Romania?

Cat vremea este inca frumoasa, o iesire de weekend se poate muta intr-un parc de distractii unde atat cei mici, cat si cei mari, se pot distra si simti bine. Desi majoritatea parcurilor de distractii nu sunt in centrele oraselor, ci in periferia lor sau chiar la o distanta mai mare, ele reprezinta un mijloc prin care iesi din banalitatea parcurilor superaglomerate si pentru care distractia costa mai putin decat o iesire la munte sau la mare. Iata care sunt cele mai populare parcuri de distractii:

  1. Edenland se afla in Balotesti, la 20 de km de Bucuresti. De la ora zece si pana la apusul soarelui intrarea costa 10 lei pentru un adult, 5 lei pentru copiii de peste 3 ani si 0 lei pentru cei sub 3 ani. Activitati precum trasee in copaci, echitatie, perete escalada, eden jump, ping pong, airsoft sau paintball costa suplimentar si se platesc separat, in functie de activitatile preferate, existand modalitatea de a plati un abonament. Daca vreti o atmosfera ca in povestile lui Tolkien, atunci exista posibilitatea de a dormi intr-o casuta in copaci in regim hotelier.
  2. Ferma animalelor a venit ca o solutie pentru nevoie de contact cu natura, fiind locul unde cei mici pot interactiona cu diverse animale sau sa se dea cu tiroliana ori sa sara pe trambuline. Deschisa in fiecare zi de la 9 la 17:30, ferma animalelor are acces gratuit pentru cei sub doi ani, copilul peste 2 ani/studentul/pensionarul platind 10 lei, iar adultul 12 lei. O familie de 4 persoane plateste 39 de lei si se bucura de o suprafata de peste 40.000 de mp, restaurant si Se afla la cativa kilometri de Cora Pantelimon.
  3. Superland din Brasov se lauda a fi cel mai mare parc de distractii din Europa de sud-est. Intrarea este gratuita pentru adulti si copii, doar atractiile se platesc. Cinematograful 8D este unic in Europa, iar zon Luna Park include un carusel, un pendul, masini zburatoare si alte distractii. Aici nu sunt doar locuri de joaca, ci si magazine cu haine, jucarii, terase, restaurante.
  4. Balu Park se afla in Harghita si pune la dispozitie camere de hotel, restaurant, bar, oferte pentru sarbatori si anul nou. Iarna poti incerca partia de schi, patinajul, sauna, snowmobilul, snowbusul, iar vara ai la dispozitie paintball, ciclism, tragere cu arcul, teren de tenis si alte distractii. Intrarea pentru un copil este de 45 de lei, iar un adult plateste 55 de lei.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *