Traditii de Halloween pentru cei mici

Traditii de Halloween pentru cei mici: cioplirea dovlecilor, decorarea casei, vizionarea unor filme cu specific sau pregatirea unor dulciuri si gustari traditionale, tot ce trebuie sa stii pentru a va bucura de aceasta sarbatoare!

Copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de aceasta traditie si intra in spiritul sarbatorii cu cateva zile inainte. Din acest motiv se poate introduce subiectul Halloween in familie cu cateva zile sau saptamani inainte de eveniment pentru a planifica o eventuala petrecere, costumatia si decorarea casei.

Traditii care ajuta la intrarea in spiritul sarbatorii de Halloween:

Dovleacul sculptat

Dovleacul sculptat este emblema acestei sarbatori si nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Se poate organiza un concurs in familie in care fiecare membru sa sculpteze cate un dovleac si la final cel mai fioros sa castige.

Costume de Halloween

Aceasta traditie este cea mai indragita de copii deoarece au ocazia sa se deghizeze in personajul lor preferat din povesti sau filme. Costumul se poate procura de la un magazin special, dar exista si varianta in care sa fie creat manual.

Dulciuri de Halloween

In America, in seara de Halloween, fiecare copil merge din casa in casa purtand costum pentru a primi dulciuri.

Pe masura ce se apropie cea mai infricosatoare noapte din an, se poate incepe cu pregatirea retetelor speciale din care nu trebuie sa lipseasca traditionala placinta de dovleac, dar si cateva dulciuri si gustari decorate cat mai creeativ si sinistru.

Decoratiuni de Halloween

O casa impodobita cu decoratiuni specifice de Halloween cu siguranta nu va trece neobservata. Le puteti  face in familie, manual, folosind surse de inspiratie de pe internet sau din reviste. Putin lipici, foi colorate, accesorii, ghemuri de ata, acuarele si foarfeca vor face minuni si vor da farmec casei in noaptea de Halloween.

Filme cu specific de Halloween 

Cateva filme vizualizate in ton cu sarbatoarea in ajunul acesteia vor aduna toti membrii familiei si vor asigura intrarea in spiritual acestui eveniment. Pentru a face seara mai frumoasa este necesar sa fie prezente si cateva gustari, popcorn si filmele cele mai populare despre acest subiect .

Petrecere de Halloween

O mica petrecere alaturi de cei dragi va crea o atmosfera de poveste si va da ocazia intregii familii sa petreaca momente relaxante si distractive impreuna.

La aceste petreceri se pot planifica cateva jocuri interesante care vor intretine si destinde atmosfera, astfel incat fiecare sa ramana cu amintiri de neuitat.

Este recomandat ca fiecare familie sa aiba traditiile ei proprii, doar asa copilul va avea sansa de a se apropia mai mult de parinti si de a avea un sentiment de apartenenta, siguranta si stabilitate.

Your email address will not be published. Required fields are marked *