Piure de dovleac, cel mai dulce piure de legume

Piure de dovleac, recomandat pentru varsta de peste 6 luni.

Piure de dovleac, recomandat pentru varsta de peste 6 luni.

Ingrediente 500 g dovleac (bostan) Metoda pentru aragaz

  • Curata dovleacul de coaja si seminte.
  • Taie dovleacul in bucati mici.
  • Pune-l intr-o oala cu putina apa si fierbe-l pana se inmoaie (aprox. 15 min). Sau pune-l intr-o oala cu aburi fierbe-l pana se inmoaie (aprox. 15 min).
  • Paseaza rezultatul obtinut.

Metoda pentru cuptor

  • Incalzeste cuptorul la 180 grade C.
  • Taie dovleacul in bucati.
  • Pune hartie de copt intr-o tava.
  • Pune dovleacul taiat in tava in cuptor pentru aproximativ 15 minute.
  • Decojeste dovleacul si inlatura semintele.
  • Paseaza miezul obtinut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *