De ce este important felul in care iti imbraci copilul: cand este bebelus, puiul tau nu poate alege, asa ca tu esti cea care ii stabileste garderoba. Dar, de cum incepe sa creasca, alegerea hainelor este un prim semn de independenta. Toate mamicile stiu ca atunci cand un copil se incapataneaza sa aleaga o anumita hainuta, nu se pot impotrivi. Citeste mai mult “Concurs: De ce este important felul in care iti imbraci copilul”

Prietenii imaginari ai copiilor creeaza multe dezbateri in randul adultilor, fiind un subiect destul de delicat. Studiile arata ca peste 60% dintre copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani au prieteni imaginari. Atat fetitele cat si baieteii au in procente egale astfel de prieteni, care pot trai in casa cu ei sau pot aparea de nicaieri si au de obicei vieti complexe. Citeste mai mult “Prietenii imaginari”

Prima zi la gradinita este intotdeauna atat pentru parinti, cat si pentru copii, un eveniment major care cu siguranta nu se va uita niciodata. Probabil cea mai mare teama a unui parinte este aceea ca cel mic nu se va acomoda vietii de gradinita, dar, cu putina rabdare si mici sfaturi utile, acesta va trece mult mai usor peste schimbarea din viata lui. Citeste mai mult “Prima zi la gradinita”