Prima zi la gradinita este intotdeauna atat pentru parinti, cat si pentru copii, un eveniment major care cu siguranta nu se va uita niciodata. Probabil cea mai mare teama a unui parinte este aceea ca cel mic nu se va acomoda vietii de gradinita, dar, cu putina rabdare si mici sfaturi utile, acesta va trece mult mai usor peste schimbarea din viata lui. Citeste mai mult “Prima zi la gradinita”

Mamicile se intreaba de ce musca copiii si, de multe ori, acest comportament este considerat normal.

Mamicile se intreaba de ce musca copiii si, de multe ori, acest comportament este considerat normal. Poate la inceput, cand bebelusul are mai mult gingie decat dinti, e un gest haios. Dar pe urma, odata cu aparitie dintisorilor, nu putine mamici s-au trezit cu un deget compostat de puiul lor. Citeste mai mult “De ce musca copiii?”

Parintii invata treptat ca obiceiurile rele ale copiilor pot avea si o parte buna. Un copil aflat la varsta de 1-3 ani este dragalasenia intruchipata.

Parintii invata treptat ca obiceiurile rele ale copiilor pot avea si o parte buna. Un copil aflat la varsta de 1-3 ani este dragalasenia intruchipata. Este vesel, energic, dornic de explorare si gata oricand de imbratisari si pupaturi. In majoritatea timpului, este o placere maxima sa fii alaturi de el. Dar apar si zile sau momente in care micul ingeras se transforma intr-un dracusor gata sa-ti testeze limitele rabdarii. In acest sens, este bine sa stii ca multe dintre lucrurile pe care le face si care te deranjeaza au un rol important in dezvoltarea sa. Citeste mai mult “La ce sunt bune obiceiurile rele ale copiilor”