Cele mai frumoase citate despre copii

Cele-mai-frumoase-citate-despre-copii

Care sunt cele mai frumoase lucruri spuse despre copii? Desi este imposibil de a gasi cele mai frumoase citate despre copii, priveste cateva dintre ele pe care le-am ales cu grija:

 1. „Exista locuri in inima despre care nici macar nu stii ca exista pana cand nu iubesti un copil.” (Anne Lamott)
 2. De ce simtim atata placere atunci cand tinem mana unui copil intr-a noastra? Atata de mica, de gingasa si de calda, precum o pisicuta ascunzandu-se in causul palmei tale. (Marjorie Holmes)
 3. Copiii trebuie invatati cum sa gandeasca, nu ce sa gandeasca.” (Margaret Mead)
 4. „Cel mai bun lucru pe care poti sa-l cheltuiesti pentru copiii tai este timpul tau. (Louise Hart)
 5. „Copilaria este lumea miracolului si a magiei: este ca si cum creatia ar rasari trandafirie din noapte, totul fiind proaspat si uimitor. Copilaria se termina in momentul in care lucrurile inceteaza sa mai fie uluitoare. Atunci cand lumea iti da senzatia de “déjà vu”, cand esti rodat de existenta, devii adult.” (Eugen Ionescu)
 6. „Adultul nu stie ca, pana si in chestiunea cea mai dificila, copilul ii poate da un sfat util.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)
 7. „Indiferent daca cresc, ei raman totusi copiii nostri, si unul din cele mai importante lucruri pe care le putem darui este dragostea noastra neconditionata. O iubire care nu depinde de nimic decat de faptul ca sunt copiii nostri.” (Rosaleen Dickson)
 8. „Cel mai important lucru pe care-l poate face un tata pentru copilul sau este sa-i iubeasca mama.” (Theodore Hesburgh)
 9. „Copiii ne îndulcesc munca, dar ne fac nenorocul mult mai amar.”(Francis Bacon)
 10. „Cu totii avem momente in viata cand trebuie sa ne punem la incercare curajul. A intra cu copiii intr-o casa cu un covor alb pe jos este una din acestea.” (Emma Bombeck)
 11. „Copiii nu va vor respecta doar pentru că sunteti parintii lor. Este nevoie de virtute si de un parinte bun pentru copii sa inteleaga de ce ar trebui sa va respecte.” (Dr. Fred Cremone)

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *