Aprecierea-intre-soti-intre-necesitate-si-uitare

Aprecierea intre soti, intre necesitate si uitare

Cat de necesara este aprecierea intre soti? De multe ori uitata in stresul vietii sau in grija purtata copiilor, aprecierea este considerata mai degraba o caracteristica de la inceputul vietii de cuplu. Totusi, aceasta nu ar trebui sa dispara odata cu timpul, deoarece va poate intari relatia si va poate asigura o convietuire armonioasa in ciuda anilor care trec. Citeste mai mult “Aprecierea intre soti, intre necesitate si uitare”

”Nu ma angajeaza nimeni pe motiv ca sunt mama”, ti-ai spus-o, cu siguranta si tu, cel putin o data in viata. Poate ca ti s-a intamplat urmatorul scenariu: iti cauti loc de munca dupa nasterea copilului. Iti depui CV-ul, mergi la interviuri, pari o candidata ideala, insa se ajunge la subiectul familie si copii, iar dupa nu mai primesti nicio oferta de angajare. Este vina ta? A angajatorului? Citeste mai mult “Nu ma angajeaza nimeni pe motiv ca sunt mama”

Compromisurile financiare pentru copii – 3 greseli pe care le faci

Cand te gandesti la nasterea unui copil, automat iei in calcul aspectul financiar pe care il presupune, cu toate compromisurile necesare cresterii lui. Inca de dinainte de a se naste, cheltui bani pentru vizite la medic si alte lucruri care ii trebuie, iar lista se mareste odata cu cresterea lui. Totusi, pentru a te asigura ca nu faci prea multe compromisuri financiare pentru copii, tine cont de cateva greseli pe care parintii au tendinta de a le face: Citeste mai mult “Compromisurile financiare pentru copii – 3 greseli pe care le faci”