Aprecierea intre soti, intre necesitate si uitare

Aprecierea-intre-soti-intre-necesitate-si-uitare

Aprecierea intre soti, intre necesitate si uitare

Cat de necesara este aprecierea intre soti? De multe ori uitata in stresul vietii sau in grija purtata copiilor, aprecierea este considerata mai degraba o caracteristica de la inceputul vietii de cuplu. Totusi, aceasta nu ar trebui sa dispara odata cu timpul, deoarece va poate intari relatia si va poate asigura o convietuire armonioasa in ciuda anilor care trec.

Dar cum ne putem arata aprecierea fata de sot sau sotie? Aprecierea nu se rezuma doar la complimente de tipul „ce frumoasa esti azi”, „ce bine ai gatit” sau „ai tinut minte sa speli rufele”, ci si la a-i multumi partenerului sau a face gesturi pentrua acesta.

Ii poti spune celui de langa tine „multumesc ca ai fost alaturi de mine in momentele mele grele”, „apreciez ca ai facut un compromis pentru a ma multumi pe mine” sau „viata mea este mai frumoasa cu tine alaturi”.

Daca pentru partenerul tau gesturile au mai mult efect decat cuvintele, poti face cate ceva pentru a-i arata ca tii la el. Spre exemplu, lasa-i un biletel cu un mesaj unde nu se asteapta, planuieste o intalnire romantica, surprinde-l cu micul dejun in pat, gateste ceva special sau cumpara-i un cadou fara nicio ocazie speciala.

Nu uita ca o apreciere din cand in cand poate avea o imbunatatire neasteptata asupra relatiei voastre. Tratandu-ti partenerul cu bunatate si apreciere, si acesta se va simti la randul lui dator sa intoarca favorul.

Your email address will not be published. Required fields are marked *