Cum alegi primul sutien pentru fiica ta

Sa cumperi primul sutien pentru fiica ta este o etapa importanta in relatia voastra si o etapa cu semnificatie pentru transformarea prin care trece orice adolescenta.

Sa cumperi primul sutien pentru fiica ta este o etapa importanta in relatia voastra si o etapa cu semnificatie pentru transformarea prin care trece orice adolescenta.

Care este momentul potrivit?

In medie, viitoarele adolescente au nevoie de un sutien in jurul varstei de 12 ani. Desigur, este doar o medie. Sunt tinere care incep sa poarte sutien mult mai tarziu sau, uneori, mai devreme. Ca mama trebuie sa-ti amintesti ca e greu sa fii adolescent. Si ca un sutien nu inseamna doar confort fizic, ci si o stare mentala care poate oferi siguranta fetelor in fata colegilor de clasa.

Confort fizic

Dezvoltarea sanilor poate aduce mici neplaceri – durere sau tensiune locala, astfel ca un sutien bine ales diminueaza senzatia neplacuta. De asemena, un sutien este de mare ajutor in timpul orelor de educatie fizica de la scoala, sau la iesirile in parc.

Masura potrivita

Este important sa alegeti sutienul in functie de circumferinta bustului. Puteti lua masurile acasa sau ruga vanzatoarea de la magazin. Confruntati dimensiunile bustului cu tabelul de masuri de pe ambalajul sutienului.

Las-o pe ea sa aleaga

Ideal ar fi ca primul sutien cumparat sa fie unul tip sport. Este mult mai usor de purtat si mai practic. Fii receptiva la dorintele fetei tale si ghideaz-o inspre alegerea potrivita, dar nu exclude preferintele ei legate de culoare sau textura.

Pastreaza discretia

Dupa ce achizitia s-a incheiat, pastreaza experienta pentru voi doua. Nu impartasi cu alti membri ai familiei pentru ca adolescenta ta se poate rusina sau chiar supara pe tine.

Cu dragoste si bunatate, ca de obicei

Femeile au sani de marimi si forme diferite. De foarte multe ori, exista diferente mici intre sanul stang si cel drept, corpul uman nu este simetric. La fel, sanii isi schimba forma si textura pe durata unei luni, ca urmare a ciclului menstrual. Vorbeste cu fiica ta despre aceste lucruri. Cu dragoste si rabdare pentru ca ea sa-si inteleaga si accepte mai usor corpul

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *