Tata de fata – provocari si impliniri

„Este o fata!”  Care sunt primele gânduri care ți-au venit în minte când ai auzit asta? Bucurie, fericire, teamă, neliniște sau poate îngrijorare. Nu stii cum te va schimba aceasta fiinta, cum trebuie sa te porti. Te gandesti la nedreptatile vietii de care trebuie sa o feresti – este de datoria ta, ca tata, sa veghezi asupra ei. Sa o protejezi si sa te asiguri ca nu va avea parte de nicio greutate.

A fi tatal unei fete reprezinta o noua aventura in capitolul vietii tale. Te gandesti la ea ca la un mic extraterestru de care iti este frica sa pui mana, pentru ca nu stii cum va reactiona. Insa meseria de a fi tata va reprezenta o parte importanta din tine. Te va schimba garantat, iti va deschide perspective la care nici nu te gandeai inainte, vei primi femeile altfel. Curand vei realiza ca rolul de protector nu este singurul pe care va trebui sa il iei, ci si cel de indrumator, sfatuitor, model de viata, ascultator, invatator si cate si mai cate!

Da, a fi tata de fata este o aventura ce se va dovedi a fi grea si pe alocuri coplesitoare. Va fi un drum spre cunoasterea ei si auto-cunoasterea ta. Vei simti pe pielea ta relatia speciala pe care un tatal si fata lui o pot avea. Vei invata ce inseamna sa fii vulnerabil si cat de frumoasa este sensibilitatea femeilor. O vei observa transformandu-se intr-o femeie frumoasa, gata sa infrunte lumea de afara.

Mai mult decat atat, cum te comporti cu celelalte femei din viata voastra va reprezenta modelul de relatie pe care fata ta il va cauta in viitor. Se va astepta ca prietenul ei sa se comporte la fel cum te-ai purtat cu mama ei. Nu o dezamagi si mentine standarde inalte si sanatoase in ceea ce priveste relatiile!

Your email address will not be published. Required fields are marked *