Sucurile naturale din fructe si legume: imunitate la pahar

Odata cu sosirea anotimpului rece, virozele si racelile dau batai de cap atat mamicilor, cat si puilor mici. Daca avem grija de organismul nostru si ne intarim imunitatea, putem trece mai bine peste sezonul rece. Iar un ajutor important pentru acest lucru sunt sucurile naturale din fructe si legume.

Deoarece fructele si legumele sunt o sursa de vitamine si minerale ce contribuie la reglarea functiilor corpului, acestea trebuie introduse in alimentatia zilnica pentru a avea un stil de viata sanatos si echilibrat.

Cum unii copii sunt greu de convins cand vine vorba despre mancatul fructelor si legumelor, o buna alternativa o reprezinta sucurile naturale care pot fi mai mult pe placul lor.

Paharul cu suc natural poate fi consumat atat la micul dejun ca fel principal, cat si ca o gustare in timpul zilei.

Desi sucurile naturale sunt pline de vitamine si minerale, trebuie specificat faptul ca aceastea nu sunt lipsite de calorii, dar daca sunt consumate cu moderatie, nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica.

Consumul sucurilor naturale trebuie limitat la 120-180 ml pe zi pentru copiii cu varste intre 1 si 6 ani, iar pentru copiii cu varste intre 7 si 18 ani acesta trebuie limitat la 240-360 ml pe zi.

Specialistii sustin ca cel mai indicat si recomandat suc este acela in care se combina mai multe tipuri de fructe si legume deoarece in acest fel se asigura o gama mai larga de nutrienti si vitamine de care are nevoie organismul.

Specialistii sustin ca cel mai indicat si recomandat suc este acela in care se combina mai multe tipuri de fructe si legume deoarece in acest fel se asigura o gama mai larga de nutrienti si vitamine de care are nevoie organismul. Pentru copiii tai poti consulta mai multe reteta de sucuri aici si aici.

Este important, de asemenea, ca sucul sa pastreze toate proprietatile fructelor si legumelor si sa fie eficient si practic. Daca pentru un pahar de suc ai nevoie de 1/2 kg de fructe, vei renunta repede la aceasta idee.

Alege sa prepari sucurile naturale cu storcatoarele prin presare la rece Kuvings C9500, care ofera un randament excelent de pana la 90% si extrag tot ce e mai bun din fructe si legume, lansand pulpa uscata si tot sucul in pahar. Gura de alimentare extralarga permite stoarcerea delicata a fructelor si legumelor intregi, fara a le distruge structura naturala.

Spre deosebire de storcatoarele conventionale cu lame rotative rapide care distrug nutrientii si grabesc procesul de oxidare, tehnologia unica Kuvings, patentata in 50 de tari, permite obtinerea unui suc natural 100% omogen, bogat in vitamine, enzime si alte substante nutritive, prin stoarcerea la viteza redusa (60 rpm) a fructelor si legumelor.

 In plus nivelul de zgomot produs in timpul functionarii este foarte redus si astfel puteti savura un suc proaspat intr-o atmosfera relaxanta si linistita.  Motorul puternic de 240W asigura o calitate constanta si stoarce chiar si legume tari precum telina, pastârnacul, morcovul etc.

cover_fb_kuvings

 Storcatoarele cu presare la rece de la Kuvings Romania  sunt un cadou excelent pentru cele mai frumoase sarbatori ale anului, din luna decembrie.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *