Metode-inedite-de-a-anunta-ca-esti-gravida

Te-ai gandit deja la o metoda inedita de a ii anunta pe cei dragi ca esti gravida? Daca da, tine minte ca primele persoane care ar trebui sa afle este tatal si parintii sau prietenii cei mai apropiati, iar abia apoi vin vestile pe facebook. De asemenea, este recomandat sa faci marele anunt dupa primul trimestru, deoarece a trecut perioada in care riscul sa pierzi o sarcina este mare. Daca vrei sa ii surprinzi pe cei din jur, iata cateva metode inedite de a anunta ca esti gravida: Citeste mai mult “Metode inedite de a anunta ca esti gravida”

Bagajul de maternitate: burtica creste din ce in ce mai mult, spatele te apasa si in curand te vei trezi mamica… Dar pana atunci mai ai un pas de infruntat: spitalul. Si pentru ca totul sa decurga cat de bine posibil, trebuie sa te asiguri ca te duci la spital cu toate lucrurile de care ai nevoie. Incepand cu luna a saptea ar trebui sa pregatesti acest bagaj si sa il pui langa usa sau intr-un alt loc vizibil unde sa nu il uiti. Desi fiecare femeie are particularitatile ei, lista de mai jos include obiectele esentiale ale bagajului de maternitate: Citeste mai mult “Bagajul de maternitate”

Complicatiile unei sarcini cu gemeni: se spune ca o pereche de gemeni dubleaza fericirea si bucuria parintilor! Si pe buna dreptate, cine sa nu se bucure cand stie ce relatie unica au gemenii? Totusi, o asemenea bucurie nu este lipsita de riscuri: o sarcina cu gemeni este considerata una cu risc obstetrical crescut. Asta deoarece pot surveni complicatii atat pe perioada sarcinii, cat si in timpul nasterii. Citeste mai mult “Complicatiile unei sarcini cu gemeni”

Draga viitoare mamica,

Urmeaza o perioada altfel. Uneori cu stres si decizii greu de luat, alteori cu bucurii si sentimente stranii, pe care nu le intuiai pana acum. In tine creste o viata, un suflet, cineva dependent in totalitate de tine. Este lipsit de aparare si nu conteaza decat pe tine, pe vocea ta calda care il alina zi dupa zi. Citeste mai mult “Draga viitoare mamica,”

Doula – tot ce trebuie sa stii. Felicitari! Esti insarcinata, iar asta presupune o multime de lucruri, de la momente fericite pana la stres si decizii de luat. Prima vizita la doctor vine repede, trebuie sa te decizi in legatura cu modalitate prin care vei da nastere unei noi fiinte umane, ce sa mai vorbim de alegerea unui spital potrivit pentru acest moment unic in viata ta. Printre doctorii si asistentii medicali pe care ii vei intalni, exista o categorie speciala de oameni care te poate ajuta sa treci mai usor prin experienta celor noua luni de sarcina. Citeste mai mult “Doula sau despre ajutorul oferit in timpul sarcinii”