Metode inedite de a anunta ca esti gravida

Metode-inedite-de-a-anunta-ca-esti-gravida

Te-ai gandit deja la o metoda inedita de a ii anunta pe cei dragi ca esti gravida? Daca da, tine minte ca primele persoane care ar trebui sa afle este tatal si parintii sau prietenii cei mai apropiati, iar abia apoi vin vestile pe facebook. De asemenea, este recomandat sa faci marele anunt dupa primul trimestru, deoarece a trecut perioada in care riscul sa pierzi o sarcina este mare. Daca vrei sa ii surprinzi pe cei din jur, iata cateva metode inedite de a anunta ca esti gravida:

  1. Daca vrei sa faci anuntul de Craciun, Paste sau alta ocazie speciala, poti sa le faci cadou parintilor un tricou cu mesajul „Bunic/a in devenire!” ori cu alt text care sa se potriveasca. Nu uita sa filmezi momentul in care persoanele respective desfac tricou pentru a le imortaliza reactiile!
  2. Daca mai ai deja un copil, poti sa il rogi sa te ajute sa faci anuntul. Ideile sunt nenumarate, poti sa ii pui o placuta cu texte sugestive, de exemplu „Urmeaza sa devin Frate/Sora mai mare” sau „Unicul copil”.
  3. Daca ai la dispozitie niste creta colorata si un prieten care poate sa va faca o fotografie, scrie in dreptul viitorului tatic anul nasterii. Procedeaza la fel si in cazul tau, iar in spatiul dintre voi pune anul si/sau luna in care se va naste bebelusul.
  4. Fotografiaza-te pe tine sau pe viitorul tatic cu o carte de parenting in mana.
  5. Te poti fotografia tinand in mana o pereche de pantofiori mici, scutece, body de bebelus sau alt lucru de marimi mici.
  6. Daca vrei sa iti anunti colegii de serviciu intr-un mod inedit, poti cumpara o cutie de dulciuri sau pizza pe care sa scrii „Pentru voi! Ca sa nu fiu doar eu singura cu burtica mare!”.
  7. Daca tot vine Craciunul, poti sa le faci cadou viitorilor bunici cadou globuri personalizate pe care sa scrie cand urmeaza sa se nasca bebelusul.
  8. Daca vrei sa iti incluzi animalul de companie, poti sa il fotografiezi privind la ecografiile printate sau la o tablita cu un text amuzant.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *