Cand alaptatul nu functioneaza, mamicile resimt o dezamagire profunda. O mamica care nu poate alapta este coplesita de sentimente negative.

Cand alaptatul nu functioneaza, mamicile resimt o dezamagire profunda. Indiferent de cauze, care pot fi multiple, o mamica care nu poate alapta este coplesita de sentimente negative si, nu de putine ori, isi pune sub semnul intrebarii capacitatile ei materne. Pentru a nu cadea prada acestor ganduri, citeste mai jos cateva sfaturi care sa te ajute daca nu iti poti alapta bebelusul. Citeste mai mult “Ce faci cand alaptatul nu functioneaza”

Nasterea prin cezariana este o decizie care de cele mai multe ori ii apartine medicului, dar care poate fi luata si de gravida impreuna cu medicul sau.

Nasterea prin cezariana, scurta introducere

Copiii vin pe lume in doua moduri: prin nastere naturala sau prin cezariana. Nasterea prin cezariana este o decizie care de cele mai multe ori ii apartine medicului, dar care poate fi luata si de gravida impreuna cu medicul sau.Indiferent de modalitate, singurul scop este ca, la finalul nasterii, atat mama cat si puiul sa fie sanatosi. Citeste mai mult “Nasterea prin cezariana”

Celule stem au potentialul de a se dezvolta si de a forma, in prima perioada a vietii si cresterii, alte tipuri de celule in organismul uman.

Ce sunt celulele stem?

Celule stem au potentialul de a se dezvolta si de a forma, in prima perioada a vietii si cresterii, alte tipuri de celule in organismul uman. In plus, sunt celulele care ajuta la refacea anumitor tesuturi, reusind sa inlocuiasca celule afectate. Cand o celula stem se divide, fiecare noua celula stem rezultata are potentialul de a ramane celula stem sau de a deveni o celula cu o functie specializata. Citeste mai mult “Viata incepe cu celulele stem”