De Craciun, daruieste o Cutie Dulce unui copil. Proiect finalizat.

De Craciun, daruieste o Cutie Dulce unui copil. Proiect finalizat.

Craciunul este magic pentru copiii din toata lumea. Este momentul anului in care sufletele lor inocente isi cladesc sperante, scriu scrisori pentru Mos Craciun si viseaza la momentul fermecat in care vor primi daruri frumoase. In Romania sunt, insa, copii care nu mai cred in Mos Craciun. Si nu mai cred dintr-un motiv simplu: l-au asteptat ani la randul si el nu a venit. La final de 2014 am schimbat povestea si raspandit magia. Am ales 127 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani din comuna Tamadau si lor le-am spus o poveste frumoasa de Craciun. Citeste mai mult “Daruieste o Cutie Dulce unui copil”

Prin programul Doneaza carti pentru copii am realizat Biblioteca Robin Hood.

Ti-ai imaginat vreodata copilaria fara un Mic Print care sa te poarte prin lumi imaginare, un Tom Sawyer mereu pus pe pozne sau o Alba ca Zapada care sa te conduca in lumi de basm? E greu de conceput, insa, in Romania, sunt copii care nu au auzit de aceste personaje si nu le-au cunoscut actiunile deoarece nu au avut acces la aceste lumi feerice pentru care copilaria este atat de frumoasa. Si acest lucru e trist. Citeste mai mult “Biblioteca Robin Hood”

Doneaza carti pentru copii. Sustine programul “Carti pentru o lume mai buna” pentru Biblioteca Tamadau, proiect in curs de desfasurare.

Doneaza carti pentru copii. Sustine programul “Carti pentru o lume mai buna” pentru Biblioteca Tamadau, proiect in curs de desfasurare.

Ti-ai imaginat vreodata copilaria fara un Mic Print care sa te poarte prin lumi imaginare, un Tom Sawyer mereu pus pe pozne sau o Alba ca Zapada care sa te conduca in lumi de basm? E greu de conceput, insa, in Romania, sunt copii care nu au auzit de aceste personaje si nu le-au cunoscut actiunile deoarece nu au avut acces la aceste lumi feerice pentru care copilaria este atat de frumoasa. Si acest lucru e trist. Citeste mai mult “Biblioteca Tamadau”