Biblioteca Robin Hood

Prin programul Doneaza carti pentru copii am realizat Biblioteca Robin Hood.

Ti-ai imaginat vreodata copilaria fara un Mic Print care sa te poarte prin lumi imaginare, un Tom Sawyer mereu pus pe pozne sau o Alba ca Zapada care sa te conduca in lumi de basm? E greu de conceput, insa, in Romania, sunt copii care nu au auzit de aceste personaje si nu le-au cunoscut actiunile deoarece nu au avut acces la aceste lumi feerice pentru care copilaria este atat de frumoasa. Si acest lucru e trist.

Prin programul „Carti pentru o lume mai buna”, noi, impreuna cu voi, toti cei care credeti activ intr-o lume diferita, vom da farmec universului acestor copii. Vom strange impreuna carti pentru o lume mai buna iar ele vor forma biblioteci ce vor asigura un viitor bun copiilor din Romania. O singura carte poate face diferenta.

Si un lucru e sigur. Nu ne vom opri aici. Pentru ca stim ca o lume mai buna incepe cu tine. Cu alegerile tale. Cu visele si valorile tale. Incepe cu credinta ca sta in puterea ta sa schimbi lumea in care traiesti.

In 24 mai 2014 am inaugurat o biblioteca de poveste pentru copiii orfani din Centrul de plasament „Robin Hood” din Bucuresti.

Resursele ultimelor luni materealizate in donatii, carti, eforturi ale voluntarilor au fost reunite intr-o zi de sambata in care amenajarea a fost pretext de voie buna si entuziasm pentru cei 40 de copii care locuiesc in centru.

Ce mici s-au bucurat nespus, de acum inainte au un loc cald si primitor unde sa poata citi o carte. Rezultate: 1000 de titluri donate, un spatiu amenajat modern, voluntari entuziasti si copii multumiti.

Multumim voluntarilor si donatorilor: Andra si colegii ei, donatorii cartilor
Baneasa Trail Race, Madalina, Raluca, Doina, George, Eugen, Razvan.

Pentru mai multe detalii despre donatii de carti sau bani ne puteti scrie la ichoose@betterworld.ro.
Proiect realizat de Asociatia Better World.

Your email address will not be published. Required fields are marked *